Lees meer over Psychologen Harderwijk

Je staat er niet alleen voor, ook al lijkt het misschien wel zo. Waarschijnlijk ben je gewend om alles alleen te doen, misschien was er niemand om je te helpen of had je het idee dat je het alleen moest doen. Nu hoeft dat niet meer. Het is krachtig en dapper om te erkennen dat je wat hulp kunt gebruiken van een psycholoog of therapeut. Voor last in je arm ga je naar de fysiotherapeut, voor mentale klachten kun je terecht bij de psycholoog.

Onderstaand hebben we alvast een tweetal zeer geschikte behandelaren in omgeving Harderwijk afgebeeld. Je kunt ons gerust bellen op 085 40 14 720.

Theodoor Gerrits, Psycholoog, Ermelo

Psycholoog Harderwijk - Theodoor Gerrits

Theodoor is psycholoog in Ermelo en werkt sinds 2010 in zijn eigen praktijk. Je kunt bij hem terecht voor angstklachten, burnout, slaapproblematiek, depressie en somberheidsklachten, negatief zelfbeeld en trauma’s. Theodoor maakt hiervoor gebruik van o.a. oplossingsgerichte therapie en EMDR. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantoortijden!


Alex Bos, GZ-Psycholoog, Putten

Psycholoog Harderwijk - Alex Bos

Ik vind het boeiend om als een soort detective uit te zoeken hoe de problematiek ontstaan is en nog veel belangrijker hoe dat aan te pakken. In de behandelrelatie vind ik respect, gelijkwaardigheid en openheid belangrijk en waar daar ruimte voor is relativering en een beetje humor.


Hans Otto, Psycholoog, Lelystad

Psycholoog Harderwijk - Hans Otto

Hans Otto is psycholoog in Lelystad en werkt vanuit persoonlijke betrokkenheid en overtuiging. Hans werkt vanuit een milde en liefdevolle benadering, en zal je ook op deze manier confronteren zodat je kunt groeien. Bij Hans kun je terecht voor o.a. relatietherapie, depressie, rouw en verliesverwerking, angstklachten, burnout en trauma. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantoortijden!