Met welke klachten kun je terecht bij een psycholoog?

Jij hoeft het niet te weten

Je kunt bij een psycholoog terecht met al je vragen. Misschien dat een psycholoog je niet kan helpen, maar hij of zij zal je dan altijd doorverwijzen. Het belangrijkste is dat jij niet hoeft te weten wat er aan scheelt en of de psycholoog je kan helpen. Het hebben van een klacht is genoeg. Het is heel begrijpelijk dat je zoekt naar houvast, op zoek naar symptomen ga je te raden bij vrienden en op internet. Waarschijnlijk weet je wel dat dat slechte raadgevers zijn. Maar toch, je moet iets.

In plaats van langer in onzekerheid te blijven (en waarschijnlijk levert internet meer vragen dan antwoorden) vraag ik je even contact op te nemen. Een psycholoog vertelt je precies wat er speelt, geeft je relevante informatie en kan je verder helpen. Dat gezegd hebbende wil ik je toch een beetje op weg helpen.

Veel voorkomende klachten

Op de site staan een aantal klachtprofielen van veel voorkomende klachten en vragen waar ik je bij kan helpen. Dat lijstje is bij lange na niet compleet, en elke omschrijven doet (per definitie) weinig recht aan de rijkdom en complexiteit van jouw innerlijk leven. Maar, mocht je nu nog niet willen of kunnen bellen of mailen, dan kun je daar wellicht wat houvast vinden.

Contact opnemen – Aan de slag met je klachten

Zoek je passende hulp bij jou problemen of wil je advies waar je het beste terecht kan? Bel dan gerust met Psychologen Nederland op 085-4014720. Hier kan je vrijblijvend terecht voor een professioneel en op maat gemaakt advies. Bovendien is iedereen bij Psychologen Nederland geschoold in de psychologie, zodat je altijd inhoudelijke vragen kunt stellen. Ben je klaar voor verandering en wil je een afspraak met de psycholoog? We kunnen direct een afspraak voor je maken. Geen wachtlijsten!